Galić dogovorio brži tranzit: Vozači kamiona odmah prolaze! Evo kako

Datum objave: 24.03.2020   Broj čitanja: 3366
S ciljem rješavanja problema koji se pojavio u posljednje vrijeme na pojedinim graničnim prijelazima kada su u pitanju robni promet te ogromne gužve i kilometarska čekanja...
Galić dogovorio brži tranzit: Vozači kamiona odmah prolaze! Evo kako

 

... direktor Granične policije BiH Zoran Galić dogovorio je s direktorom Ministarstva unutarnjih poslova Hrvatske da teretna vozila iz „trećih zemalja“ koja tranzitiraju kroz Hrvatsku prilikom ulaska u BiH u pratnji hrvatske policije budu usmjerena na MGP Bijača, MGP Bosanska Gradiška i MGP Bosanski Šamac.

 

Teretna vozila iz BiH, prije nego što uđu u Hrvatsku, moraju kontaktirati tvrtku u Hrvatskoj i oni će im na granici osigurati dozvolu s kojom mogu prijeći granicu. Što znači da sva teretna vozila koja idu u Hrvatsku po robu (uvoz/izvoz) mogu preko ostalih graničnih prijelaza kao do sada prijeći državnu granicu, samo što je sada potrebno da prije odlaska na put obavijeste tvrtku kako je navedeno.

 

Dogovor direktora Galića i direktora MUP-a Hrvatske je postignut kako bi se izbjegle ogromne gužve i promet nesmetano odvijao.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • X25.03.2020 18:03 sati
  Samo potrebna roba
 • Ja24.03.2020 23:01 sati
  Sta je tu dogovoreno toliki transport na tri prelaza i to Gradiska svi koji idu na Macelj i Breganu. A Hrvatski kamioni ulaze u BiH na koji hoce prelaz, nebitno puni ili prazni!!!
 • P24.03.2020 18:51 sati
  Kakva potreba da se željezne mate i sve ostalo uvozi ,ograničiti uvoz roba.
 • Alexandar24.03.2020 16:20 sati
  Nista nije novo to je vec 5 dana agonije koja se produzuje. Zalosno i smjesno
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio