Vijeće MZ Jare: Puna podrška zaraženima, budimo hrabri i iziđimo kao pobjednici

Datum objave: 24.03.2020   Broj čitanja: 587
Vijeće MZ Jare poziva sve svoje mještane da se hrabro i bez širenja panike suoče sa problemom koji se našao pred nama.
Vijeće MZ Jare: Puna podrška zaraženima, budimo hrabri i iziđimo kao pobjednici

 

Bile su Jare u težim situacijama i trenucima, zato sve naše drage sumještane pozivamo da se pridržavaju propisanih mjera.

 

Nažalost kod jedne naše sumještanke je potvrđena prisutnost virusa, te na ovaj način želimo iskazati punu podršku obitelji da izdrži u ovim trenucima.

 

Sve one osobe koje se nalaze ili će se naći u samoizolaciji želimo također podržati i dati do znanja da nisu sami, ali isto tako istaknuti važnost pridržavanja mjera samoizolacije i da se maksimalno pridržavaju propisa radi dobrobiti naše mjesne zajednice. Nećemo tolerirati neodgovorna ponašanja.

 

Kao mala mjesna zajednica možemo iskoristiti prednosti svoga položaja i u ovoj borbi izaći kao veliki pobjednici. Budimo primjer jedni drugima, a samim time i svijetu kako se riješiti virusa.

 

#JEDINSTVO – #HRABROST – #POŠTOVANJE to je sve što nam treba za ovu borbu, a ne smunjamo da su Jarani sve u jednome! Dosadit ćemo ovih dana, ali nećemo prestati napominjati #OstaniDoma!

 

▪︎ Sve osobe koje su u samoizolaciji ili imate nekoga u samoizolaciji upozoriti na bitnost trenutka kada se maksimalno moramo zajednički boriti s ovim malim virusom i pridržavati propisanih mjera. Ne vidimo ga, ne čujemo ga – ali kad se odjednom pojavi već je kasno.

 

▪︎ Svako nepoštivanje samoizolacije biti će prijavljeno nadležnim institucijama, navodi se u priopćenju.

 

Jabuka.tv

Vijeće MZ Jare: Puna podrška zaraženima, budimo hrabri i iziđimo kao pobjednici
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio