Ministar financija počinio samoubojstvo zbog korona-krize

Datum objave: 29.03.2020   Broj čitanja: 1205
Ministar financija njemačke savezne pokrajine Hessen Thomas Schäfer počinio je samoubojstvo, a premijer Volker Bouffier smatra da su razlozi financijske teškoće izazvane pandemijom koronavirusa, prenosi Deutsche Welle.
Ministar financija počinio samoubojstvo zbog korona-krize

 

Dnevnik Frankfurter Allgemeine Zeitung javlja da je Schäfer ostavio i oproštajno pismo, a 54-godišnjak je bio oženjen i otac dvoje djece.

 

"Schäfer je bio jako zabrinut hoće li uspjeti ispuniti velika očekivanja građana u vezi ispunjenja obveza financijske pomoći zbog korona-krize. Do posljednjeg trenutka danonoćno je radio na tome da ovu krizu financijski i organizacijski stavi pod kontrolu. Moram poći od toga da su ga te brige shrvale", rekao je Bouffier, koji dodaje da je Schäfer bio očajan.


Inače, upravo je Schäfer smatran potencijalnim nasljednikom Bouffiera na čelu CDU-a (Kršćansko-demokratska unija) za saveznu pokrajinu Hesse, prenosi Klix.

 

Počivao u miru savjesni političaru. Poptuno drugi "par opanaka" može se ovih dana vidjeti u BiH gdje Fadil Novalić, premijer Federacije BiH, nakon derneka u Konjicu koji je grad pretvorio u potpunu karantenu, hoda ulicama Sarajeva bez rukavica, maske, a ne poštuje ni naredbu o razmaku od 1 i pol metar.

 

Grude.com

Ministar financija počinio samoubojstvo zbog korona-krize
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio