Zloća velikobošnjaka još jednom tjera na preispitivanje odluke o ostanku u zajedničkoj državi

Datum objave: 04.04.2020   Broj čitanja: 957
Za Denisa Zvizdića kolege iz SDA kažu da je najveći Taliban i sitničar među velikobošnjačkim političarima. I koliko god pokušavao "umiti se" i sakriti pravo lice, to mu nikako ne ide.
Zloća velikobošnjaka još jednom tjera na preispitivanje odluke o ostanku u zajedničkoj državi

 

Danas je uz Aljošu Čamparu i Zlatka Lagumdžiju zavapio zbog, po velikobošnjacima, nepravedne raspodjele novca za borbu protiv koronavirusa jer su oni htjeli da se novac dijeli po broju stanovnika. U prijevodu, da većina novca ode u bošnjačke općine i gradove.

 

Jasno se iz toga vidi o kako pokvarenim ili glupim političarima se radi, a vjerojatnije je da su samo pokvareni.

 

U ovakvom slučaju, upravo kako je Vlada Federacije i napravila, novac se mora dijeliti po stupnju zaraze kod stanovništva, a i smrtnosti.

 

Tako se Zvizdić čudi što Široki Brijeg dobiva 550 tisuća KM, a Grude 200 tisuća KM, iako te dvije lokalne zajednice ukupno imaju 32 zaraženih i dva smrtna slučaja, dok neka bošnjačka mjesta nisu dobila ni približno novca, iako imaju jednu zaraženu osobu i ne trpi im toliko gospodarstvo kao što trpe širokobriješko i grudsko koje praktički održavaju Federaciju BiH na životu.

 

A da i nije takva situacija kakva je, zanimljivo je da su vodeći ljudi SDA ranije prihvatili ovakav prijedlog pomoći i sada se odjednom dižu na zadnje noge.

 

Ovo je samo pokazatelj da još jednom treba preispitati ostanak u zajedničkoj državi i da ova zdravstvena kriza ništa nije naučila pohlepne ljude poput Denisa Zvizdića.

 

Naravno, i nama nije jasna odluka da se Kupresu koji nema zaraženih dadne 700 tisuća KM i protiv smo nepravdi, jer jedna Zenica nije dobila ni feninga, međutim opet nema smisla prozivati samo hrvatske općine i gradove, a bošnjačke amnestirati svake odgovornosti. Na kraju krajeva, godinama su bošnjačke županije potkradale hrvatske, a cilj je kako stvari stoje to činiti i u vremenu najveće krize u poslijeratnoj BiH.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio