U RH slijedi postupak protiv troje policajaca koji su snimali biciklistkinju i bicikliste

Datum objave: 12.04.2020   Broj čitanja: 1408
Policija je Indexu potvrdila da je na snimci na kojoj se čuju seksistički komentari na račun djevojke u Zagrebu uistinu troje policajaca. Oni su tijekom ophodnje na zagrebačkom Jarunu, iz policijskog vozila seksistički komentirali djevojku koja vozi bicikl.
U RH slijedi postupak protiv troje policajaca koji su snimali biciklistkinju i bicikliste

 

"Vezano za Vaš upit obavještavamo Vas kako će načelnik Policijske uprave zagrebačke podnijeti zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka protiv troje policijskih službenika zbog teže povrede službene dužnosti opisane u čl. 96 st. 1 t. 7 Zakona o policiji, nedolično ponašanje u službi ili izvan službe koje šteti ugledu policije", odgovorili su na Indexov upit iz zagrebačke policije.

 

Na snimci se čuju osobe koje iz automobila komentiraju dva muškarca i djevojku koji se voze biciklima, a ženska osoba koja sve snima prvo zumira stražnjicu muškarca na biciklu, a onda i stražnjicu djevojke, dok u automobilu, u kojem pred vjetrobranskim staklom stoji policijska kapa, sviraju cajke.

 

Na snimci je zumirana stražnjica djevojke na biciklu, policajka u autu govori da djevojka provocira, a policajac simulira lavež.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ko13.04.2020 08:55 sati
    I oni su ljudi od krvi i mesa
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio