FOTO: VIOLETA UZ PODRŠKU EU DOPREMILA PUN AVION MEDICINSKE OPREME U BIH

Datum objave: 18.04.2020   Broj čitanja: 1378
Kompanija Violeta je donirala veliku pošiljku zaštitne opreme i respiratora za bolnice u Bosni i Hercegovini, a transport opreme avionom je financirala Europska unija.
FOTO: VIOLETA UZ PODRŠKU EU DOPREMILA PUN AVION MEDICINSKE OPREME U BIH


U potpunosti svjesni pogođenosti zdravstvenog sustava naše zemlje iz kompanije Violeta su odlučili dati svoj doprinos junacima našeg vremena u vidu donacije 6 respiratora i 420.000 komada različitih medicinskih pomagala i zaštitne opreme. Medicinsko osoblje u ovoj situaciji pandemije je sigurno najizloženije i ako štitimo njih, štitimo i ostale građane BIH.


Sukladno trenutno otežanom tranzitu ljudi i robe javile su se velike poteškoće u transportu navedene opreme. Veliku podršku u rješavanju ovog izazova Violeta je dobila od Ureda Europske unije u BiH na čelu s veleposlanikom Johannom Sattlerom, koji su prepoznali trenutak, brzo reagirali i financirali transport opreme u BiH. EU je time još jednom potvrdila svoju solidarnost i prijateljstvo s BiH i našim građanima.
Navedena oprema je danas dopremljena u Sarajevo avionom kompanije FLYBOSNIA, što je financirala EU. Time je svoj doprinos dala i kompanija FLYBOSNIA.
Oprema će biti raspodijeljena u 38 zdravstvenih institucija u Bosni i Hercegovini. Duboko se nadamo da potreba za njom neće biti velika i da epidemija neće dugo potrajati.


Koristimo priliku da pozovemo i ostale firme koje imaju mogućnost da pokažu društvenu odgovornost i pomognu na sličan način.
Iz Violete poručuju da je ova gesta samo jedno veliko hvala svima onima koji sve ove godine vjeruju u njihove proizvode i njihovo poslovanje. Isto tako, nadaju se da će idući put zahvalu uputiti u neko mirno doba, s novim proizvodima i u drukčijim prigodama.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Jokul19.04.2020 13:52 sati
  Svaka cast!Drugi mocnici nek se ugledaju i slijede primjer VELIKE VIOLETE.
 • Mira19.04.2020 13:24 sati
  Svaka čast Petre, Bog ti da više ,nego u Boga želio👍👍😁
 • Fiorentina19.04.2020 09:03 sati
  Bravo Viole
 • Hrvoje19.04.2020 08:51 sati
  Ponosni smo na vas što ste stanovnik Gruda i što imate veliko srce za cjelu BiH na taj način se trebamo svi ponašat pa će nam svima bit bolje i ljepše u ovoj složenoj zajednici veliko HVALA
 • Građani 18.04.2020 22:06 sati
  Bog vam dao zdravlja i dug život ali pohvale svim djelatnicima violete
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio