Odlične vijesti za Grude i ostatak ZHŽ-a! U sudačkoj smo nadoknadi, nemojmo sve pokvariti

Datum objave: 19.04.2020   Broj čitanja: 1814
Tijekom jučerašnjeg dana testirane su 34 osobe na prisustvo corona virusa (Covid-19) i svi su bili negativni na prisustvo virusa.
Odlične vijesti za Grude i ostatak ZHŽ-a! U sudačkoj smo nadoknadi, nemojmo sve pokvariti

 

Do sada je u ŽZH 70 osoba bilo pozitivno na prisustvo korona virusa. S područja Širokog Brijega su 53 osobe, 12 iz Gruda, 4 iz Posušja i jedna osoba iz Ljubuškog. Ukupno se 9 osoba oporavilo, a 4 su preminule. U samoizolaciji se trenutno nalazi 559 osoba na prostoru ŽZH od čega 330 osoba s područja Širokog Brijega, 61 iz Posušja, 53 Ljubuški i 115 osoba u Grudama. Posljednih dana primjetan je pad broja osoba u samoizolaciji prvenstveno zbog smanjenog priljeva ljudi preko graničnih prijelaza.

 

Prenosimo i Facebook objavu poznatog hercegovačkog aktivista Dalibora Drlje koji ističe da smo u sudačkoj nadoknadi, stoga izdržimo još malo i pustimo teoretičare zavjere, a slušajmo stručnjake!

Ono kad dođeš do kraja! Kad skoro izguraš bez većih posljedica, mislim zdravstvenih! Kad si prvi put primjer svijetu po disciplini i rezultatima (bez obzira na desetine pitanja o koroni na koje nemamo logičan odgovor i totalno su nam konfuzne) i onda se pojave oni koji misle da su najveći epidemiolozi i borci za ljudska prava, a zapravo su najveći demagozi i populisti na svijetu....
Pojave se teoretičari zavjera i kompleksaši te nas krenu nepotrebno ugrožavat!
Izdržimo još malo! Nemojmo "primit gol u sudačkoj nadoknadi"

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio