Petar Ćorluka: Koliko budemo disciplinirani i odgovorni, ali i solidarni tako ćemo brže ovo prevladati

Datum objave: 19.04.2020   Broj čitanja: 594
Petar Ćorluka, čija je tvrtka lider na tržištu higijenskih proizvoda, donirao je Bosni i Hercegovini šest respiratora i 420 tisuća komada različite opreme koja služi zdravstvenom sustavu.
Petar Ćorluka: Koliko budemo disciplinirani i odgovorni, ali i solidarni tako ćemo brže ovo prevladati

 

 - Svim ljudi koji imaju svijest to bi u ovakvim situacijama trebalo biti u fokusu. Svi trebamo pomoći da se što prije prevlada ova situacija, da bismo što prije počeli normalno živjeti i raditi - kazao je Ćorluka.

 

Istaknuo je da se u travnju mjesecu potrošnja smanjila, a proizvodi se manje kupuju. - Koliko budemo disciplinirani i odgovorni, ali i solidarni tako ćemo brže ovo prevladati - kazao je Ćorluka.

 

Kazao je da i Violeta kao i sve druge tvrtke rade u otežanim uvjetima, ali da je izvoz robe počeo pomalo u Njemačku, Austriju... što je u ožujku bilo zaustavljeno zbog opskrbe domaćeg tržišta. - Nadam se da će opadati broj i zaraženih i da ćemo izaći iz ovog s jednim novim iskustvom, zapavo bolji, plemenitiji, solidarniji. Vidimo da ne možemo sami, da se trebamo krenuti jedni drugima i tu se vidi koliko je važna domaća proizvodnja i ekonomija. Mislim da bi i politika iz ovoga mogla izvući pojedine pouke - istaknuo je Ćorluka.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio