Savjetovalište za studente i Studij psihologije Filozofskog fakulteta organiziraju virtualnu potporu pod nazivom covideo POTPORA

Datum objave: 21.04.2020   Broj čitanja: 265
Savjetovalište za studente i Studij psihologije Filozofskog fakulteta organiziraju virtualnu potporu za studente Sveučilišta u Mostaru pod nazivom covideo POTPORA.
Savjetovalište za studente i Studij psihologije Filozofskog fakulteta organiziraju virtualnu potporu pod nazivom covideo POTPORA


Potaknuti kriznom situacijom u kojoj se trenutačno nalazimo studentima Sveučilišta u Mostaru bit će ponuđena grupna potpora putem sustava na daljinu. Grupnu potporu će uz nastavno osoblje Studija psihologije i članove Savjetovališta za studente Filozofskog fakulteta pružati i studenti psihologije.

 

Studentima će biti omogućeno sudjelovanje na virtualnim radionicama i predavanjima s ciljem pružanja relevantnih informacija o tome kako se psihološki nositi sa situacijom prouzrokovanom pandemijom COVID-19.

 

Prva virtualna radionica bit će održana u petak, 24. travnja 2020. godine, s početkom u 16.00 sati pod naslovom „Upravljanje stresom“. Radionica će omogućiti sudionicima razumijevanje uzroka i pokazatelja stresa te osvještavanje vlastitih kapaciteta za upravljanjem stresom.

 

Prijave su otvorene do četvrtka, 23. travnja 2020. godine. Sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 20 sudionika. Zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu putem sljedećeg linka: https://forms.gle/ny9jNGH93iMEU4WJ6. Prijave će se zatvoriti nakon popunjenih 20 mjesta.

 

Radionica će biti ponovno organizirana za one koji ne budu uspjeli sudjelovati u prvom krugu održavanja radionice.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio