Tranšama s viših razina vlasti pomoći općinama

Datum objave: 21.04.2020   Broj čitanja: 248
Razgovarano i o nužnosti osiguravanja dodatnih financijskih sredstava sa većih razina vlasti pri pomoći općinama za poticaj poljoprivredi, gospodarstvu, obrtima te drugim sektorima..
Tranšama s viših razina vlasti pomoći općinama


Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Ravno te se sastao s predsjednicom Općinskog odbora HDZ-a BiH Ravno, Stanom Burić, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

 

Burić je upoznala Čovića o poduzetim mjerama za suzbijanje poslijednica koronavirusa u ovoj općini, ali i aktivnom zalaganju za boljom zdravstvenom zaštitom i potrebitim mjerama za ekonomsku stabilnost.

 

Na sastanku je naglašena važnost dobre komunikacije i koordinacije koju dužnosnici HDZ-a BiH imaju na svim razinama, kojom se osiguravaju, kako je ocijenjeno, svi potrebni preduvjeti za pomoć zdravstvenom sustavu, gospodarstvu te zaštiti radnih mjesta.

 

Razgovarano i o nužnosti osiguravanja dodatnih financijskih sredstava sa većih razina vlasti pri pomoći općinama za poticaj poljoprivredi, gospodarstvu, obrtima te drugim sektorima izravno pogođenim pandemijom koronavirusa.

 

U Ravnom je posebno naglašena potreba za dodatnim proračunskim sredstvima u smislu osiguravanja pomoć poljoprivrednicima pri isplati poticaja, te pomoći u proljetnoj sjetvi kao i ostvarivanja što većih zasada s obzirom na ukupno stanje, nestabilne cijene i porast svih životnih namirnica.

 

Na sastanku je razgovarano i o drugim projektima na području ove općine koji nikako ne smiju pasti u drugi plan, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim, ili turističkim temama.

 

Čović je iskazao potporu predstavljenim aktivnostima i planiranim projektima, dok su se domaćini zahvalili na posjeti i podršci općini Ravno.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio