PRVI U BIH: SUM organizira prvi virtualni kongres

Datum objave: 27.04.2020   Broj čitanja: 372
Virtualni farmaceutski kongres po prvi put na Sveučilištu u Mostaru
PRVI U BIH: SUM organizira prvi virtualni kongres


Studenti Farmaceutskog fakulteta SUM preko svoje matične organizacije Studentskog zbora Farmaceutskog fakulteta (SAFPUM) po prvi puta u povijesti Sveučilišta u Mostaru, organiziraju virtualni farmaceutski kongres.

Osim toga, ovo je prema našim saznanjima i prvi virtualni kongres u Bosni i Hercegovini!

Zbog trenutne situacije s pandemijom uzrokovanom SARS-CoV-2 virusom, mladi studenti pronašli su rješenje kako zaobići pandemiju i napraviti iskorak u organizaciji kongresa, uz pomoć suvremenih pomagala. A upravo će i virusi biti jedna od zanimljivih tema ovog skupa.


Zajedno sa svojim kolegama iz Slovenije (ŠSSFD) i Hrvatske (CPSA), studenti Farmaceutskog fakulteta u Mostaru sudjeluju u međunarodnom projektu EuRO Sub Regions project, pri Međunarodnoj udruzi studenata farmacije (engl. International Pharmaceutical Students' Federation, IPSF). Ovaj kongres pod nazivom (R)evolution of Microbes – (R)evolucija mikroba, a obradit će različite teme iz područja farmaceutskih znanosti, mikrobiologije i virusologije, s interdisciplinarnog motrišta.


Kongres se održava s međunarodnim sudjelovanjem, pri čemu će doprinos dati i djelatnici SUM-a. Međunarodni kongres će započeti 8. svibnja 2020. godine, u 9.15 sati, a pristupiti mu možete putem poveznice koja će biti prikazana na službenim stranicama Studentskog zbora Farmaceutskog fakulteta: https://www.facebook.com/events/322508975397128


Pozivamo Vas ovim putem da pratite sve obavijesti vezano za prijavu i prisustvovanje kongresu, budući da će broj mjesta biti ograničen. Sudjelovanje je besplatno, te pozivamo sve zainteresirane da prate prvi virtualni kongres studenata farmacije!

 

PRVI U BIH: SUM organizira prvi virtualni kongres
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio