Nakon 28 godina, majka saznala da sin nije njezin: 'Za sve je kriva bolnica'

Datum objave: 28.04.2020   Broj čitanja: 534
Jedna majka, identificirana samo kao gđa. Xu, htjela je svom bolesnom sinu donirati jetru kako bi mu spasila život, ali nakon 28 godina saznala je da to nije njezin biološki sin.
Nakon 28 godina, majka saznala da sin nije njezin: 'Za sve je kriva bolnica'


Njezin suprug i ona nakon skoro 28 godina saznali su da im je bolnica dala krivo dijete, samo zato što im se krv nije podudarala i nisu bili prikladni donatori za svog sina, prenosi ladbible.com. Nakon što je njihovom 27-godišnjem sinu dijagnosticiran rak jetre, njegova majka ponudila se kao donator jer je mislila da će im se krv podudarati. No kada su se prijavili u bolnicu u Šangaju, otkrili su da, iako je gđa. Xu zdrava i vitalna, ona nije dobar donator za njezinog sina, a tada su stvari postale još čudnije.

 

“Odlučili smo se na DNK test, bez Abinovog znanja. Tjedan dana kasnije saznali smo da Abin nije naš biološki sin”; ispričala je gđa. Xu. Otkrila je kako je Abina rodila 15. lipnja 1992. godine te da je on jedan od tri dječaka koji su rođeni na taj dan u bolnici Huaihe na henanskom sveučilištu. Nekako, zbog pogreške bolničkog osoblja, gđa. Xu i njezin suprug dobili su krivo dijete. Iako su iz bolnice izašli sa sretnim i zdravim dječakom, to nije bi njihov sin. Njihov biološki sin, Awu, dan je drugoj obitelji, bračnom paru Guo, koji su također nedavno otkrili da su odgajali tuđe dijete. Gđa. Xu i njezin suprug su i dalje istraživali o ovom nesretnom događaju, bez znanja njihovog sina kako mu ne bi ugrozili zdravlje.

 

“Kada sam kontaktirala Abinovu biološku majku, rekla mi je da je ona nositelj hepatitisa B. Njezin sin trebao je dobiti veliku dozu hepatitisa B, ali greškom je dana mom sinu, što ga je ostavilo s opasnim rakom u vrlo ranoj dobi. Ova cijela tragedija je prouzrokovana greškom bolnice”, ispričala je gđa. Xu. Kada je saznala istinu o svom biološkom sinu, kontaktirala je lokalnu policijsku stanicu u njegovom gradu kako bi joj pomogli pronaći, bez znanja da on radi u toj istoj stanici.

 

Awu je napokon saznao istinu i prvi put nakon 28 godina upoznao svoje biološke roditelje i ujaka. Priznaje da planira ostati u svom rodnom gradu, ali želi bolje upoznati svoje biološke roditelje, čak želi da se presele kod njih kada odu u mirovinu. Iako još nije poznato zna li Abin pravu istinu o svojim biološkim roditeljima, i dalje ima šansu za oporavkom ako pronađe odgovarajućeg donora. Bolnica je otvorila istragu kako bi otkrili kako je došlo do pogreške, ali smatraju da će sada teško otkriti tko je kriv za ovu situaciju.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio