NA RESPIRATORIMA NESTALA 4,2 MILIJUNA KM! Novalić utapa Solaka: On je potpisao odluku da preko MALINARA ide nabavka respiratora

Datum objave: 28.04.2020   Broj čitanja: 819
S obzirom na pravosuđe u BiH vjerojatno se nikad neće otkriti tko je iz vrha SDA sudjelovao u nabavci respiratora preko srebreničke tvrtke koja se bavi malinama "Srebrena Malina".
NA RESPIRATORIMA NESTALA 4,2 MILIJUNA KM! Novalić utapa Solaka: On je potpisao odluku da preko MALINARA ide nabavka respiratora

 

Tako bi mogle pasti sitne ribe, a iako je Fahrudin Solak nešto krupnija riba jer je šef Civilne zaštite Federacije BiH, nakon izjave Fadila Novalića opasno mu se trese i stolica.

 

Solak se nalazi u bolnici nakon teže prometne nesreće proteklih dana, a imati će vremena institucijama koje se već bave ovim slučajem kako je moguće da je kupovina respiratora išla preko poljoprivrednog gazdinstva koje nikakve veze sa zdravstvom nema, a gazdinstvo je u vlasništvu TV voditelja Fikreta Hodžića.

 

S obzirom da su respiratore platili čak 10,5 milijuna KM, a njih je 100 postavlja se pitanje koliko je novca oprano i u čijim je sve džepovima završio novac.

 

Prema fakturi koja je u posjedu Avaza jedan respirator iste marke košta 35 tisuća dolara. Njih 100 bi trebali koštati 3,5 milijuna dolara, a to je oko 6,3 milijuna KM. Prema tome, netko je uzeo 4,2 milijuna KM.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Capt29.04.2020 07:54 sati
    Podijelila braca medjunsobom
  • V28.04.2020 22:35 sati
    Tako se radi danas usvaja rebalas a ovamo uzimaju milijone ha ha to je demokracko društvo koje odlucuje u ime naroda ha hs
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio