JUR PROM d.o.o. LJUBUŠKI daruje od srca - Donacija vrijedna 70.000 KM

Datum objave: 29.04.2020   Broj čitanja: 674
S velikom željom da pomogne onima kojima je pomoć u ovom vremenu obilježenom epidemijom COVID-19 virusa najpotrebnija, tvrtka JUR PROM d.o.o. LJUBUŠKI donirala je respirator Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.
JUR PROM d.o.o. LJUBUŠKI  daruje od srca - Donacija vrijedna 70.000 KM- Ovom donacijom koja je neophodna za njegu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa, želimo se solidarizirati s našim sugrađanima te dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo.
Također, želimo pružiti potporu zdravstvenim djelatnicima i svima onima koji trebaju zaštitnu opremu kako bi sačuvali svoje zdravlje skrbeći se za bolesne, pa smo također naručili velike količine medicinske i zaštitne opreme koja je u prispijeću i koja će biti donirana SKB-u Mostar i domovima zdravlja.


 

 

Nabavku respiratora i medicinske opreme čija je ukupna vrijednost 70.000 KM, tvrtka JUR PROM je pokrenula još sredinom ožujka, ali zbog velikih poteškoća u organizaciji međunarodnog transporta, respirator je tek danas isporučen SKB-u Mostar.

 

-Ako se upotrebom respiratora spasi bar jedan život ili korištenjem medicinske i zaštitne opreme bar djelomično spriječi širenje korona virusa, mi smo postigli svoj humani cilj.


 

 

-Kao društveno odgovorna tvrtka, svjesni smo da i najmanja pomoć nekome može olakšati rad u brizi i liječenju zaraženih korona virusom, a mnogima i spasiti život.
Stoga, biti sudionik u borbi protiv ovog nevidljivog i opasnog neprijatelja, čini nas izuzetno ponosnima - poručuju iz Jur Prom-a.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio