Pomoć Hrvatske tražili i dobili Marko Grubnić, Mario Valentić, Iva Todorić, Severina, Lidija Bačić, Rene Bitorajac...

Datum objave: 29.04.2020   Broj čitanja: 928
Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) objavio je danas na svojim internetskim stranicama popis korisnika potpore za očuvanje radnih mjesta za ožujak, koji pokazuje da je potporu od 3250 kuna po zaposlenom dobilo 83.955 poslodavaca, a među njima su i neki poznati Hrvati i Hrvatice.
Pomoć Hrvatske tražili i dobili Marko Grubnić, Mario Valentić, Iva Todorić, Severina, Lidija Bačić, Rene Bitorajac...

 

Tako se na popisu našao i Marko Grubnić, koji je od države dobio 3250 kuna. Grubnić ima obrt za promidžbe i usluge koji je nazvao po sebi - Marko Grubnić.

 

Na listi se nalazi i Severinin Dobrodošao u klub d.o.o. s dobivenih 3250 kuna.

 

Na popisu je i Mario Valentić i njegova kompanija Pokret otpora. On je također od države dobio 3250 kuna. Minimalac je od države dobila i Lidija Bačić. Na listi je i njena tvrtka Planet Lille d.o.o. 3250 kuna od države zatražio je i dobio i Damir Kedžo, nesuđeni hrvatski predstavnik na Eurosongu.

 

LUDA KUĆA d.o.o. vlasnika Renea Bitorajca i Branka Đurića Đure od države je dobila pomoć za isplatu plaća za četiri zaposlenika u iznosu od 13.000 kuna.

 

A na listi poslodavaca koji su dobili pomoć države našla se i tvrtka Srculence d.o.o. Ive Todorić. Kći Ivice Todorića navedena je kao jedina osnivačica, članica društva i direktorica. Tvrtku Srculence osnovala je 8. svibnja 2017. godine na adresi na kojoj je njezina majka Vesna Todorić naslijedila stan. Srculence je registrirano za čitav niz aktivnosti, od trgovine, poslovnog savjetovanja i promidžbe, preko prodaje nekretnina, energetskog certificiranja, turizma i cateringa, pružanja medijskih usluga, pa sve do usluga kreditiranja.

 

Od države je dobila 3250 kuna.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Res non verba29.04.2020 22:42 sati
    Bruka i sramota!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio