Dodik: Košarac je zapečatio svoj politički put, s njim smo završili

Datum objave: 05.05.2020   Broj čitanja: 250
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac prisustvom na sinoćnoj privatnoj zabavi u Sarajevu, na kojoj nisu ispoštovane važeće zaštitne mjere i preporuke tijekom epidemije koronavirusa, napisao kraj svog političkog puta, te da u tom pogledu nema nikakve dileme.
Dodik: Košarac je zapečatio svoj politički put, s njim smo završili


Član Predsjedništva BiH rekao je da Košarac nije i više ne može biti njegov najbliži suradnik te da se SNSD ograđuje od njegovog postupka koji snažno odbacuje i ne prihvaća.

 

"Košarac je završio što se tiče politike naše stranke i u tom pogledu ću se ponašati u budućnosti. U vezi s tim preduzet ćemo one mjere koje su najbolje prije svega za Republiku Srpsku. Naime, imajući u vidu da smjene u Vijeću ministara mogu dovesti do gubljenja pozicija same RS, mi ćemo svoje ponašanje prema tome odrediti. U to ne treba niko da sumnja", poručio je Dodik.

 

Lider SNSD-a naglasio je da ga je Košarac svojim postupkom iznenadio i razočarao.

 

"Poništio je sve moje pozitivno uvjerenje u vezi s njegovim sposobnostima. Učiniti nešto ovakvo nije stvar osobne odgovornosti, već prije svega političke i društvene, imajući u vidu da je izabran na najvažniju funkciju. Dakle, potpuno odbacujem njegovo nedolično, neprihvatljivo i politički neodgovorno ponašanje u kojem je zarad svog malog osobnog komoditeta doveo u pitanje politike koje se vode i koje je do sada uspješno vodio", ocijenio je Dodik.

 

Dodik je konstatirao da ovo vrijeme suočavanja s epidemijom virusa ne trpi bilo kakve greške, pa ni minimalne.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio