Pinnit – Android aplikacija koja vaše važne zadaće pretvara u obavijesti koje ne možete ignorirati

Datum objave: 06.05.2020   Broj čitanja: 364
Pinnit se temelji na kreiranju zabilješke koje nisu vremenski uokvirene..
Pinnit – Android aplikacija koja vaše važne zadaće pretvara u obavijesti koje ne možete ignorirati


U Play trgovini postoje stotine, a vjerojatno i tisuće različitih aplikacija za zabilješke. Većina njih se temelji na osnovnom principu unosa i spremanja, te organizacije po datumima i podsjetnicima, tj. alarmima.

 

Ipak, u ovom nepreglednom moru, ponekad se nađe poneka koja se nečim ističe, odnosno razlikuje od drugih. Jedna od takvih je – Pinnit, aplikacija iznimno jednostavnog sučelja i, mogli bismo reći, još jednostavnijih funkcija.

 

Naime, Pinnit se temelji na kreiranju zabilješke koje nisu vremenski uokvirene, dakle za one zadatke za koje nemate konkretan dan i sat kad ih morate obaviti. Možete ih kreirati više, a najvažnija funkcija je što ih možete „pinnati“ u traku s obavijestima.

 

Tako će vas, kada god povučete traku prema dolje, recimo kad želite pogledati druge obavijesti, zadatak kojeg ste prethodno upisali i pinnali uvijek „šamarati“ i podsjećati da ga izvršite.

 

Naravno, svaku zabilješku s obavijesne trake možete i ukloniti (unpin), a ona će ostati u popisu u samoj aplikaciji, ili ako ste zadak obavili, možete ju izbrisati.

 

Ova aplikacija možda nije ništa posebno, ali svakako će pomoći onima koji se u moru stavki u kalendaru lako pogube ili im neka slična aplikacija ne odgovara.

 

Grude.com/Mob.hr

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio