Grad Ljubuški prvi u BiH isplatio pomoć gospodarstvenicima

Datum objave: 06.05.2020   Broj čitanja: 292
Po obradi zaprimljenih zahtjeva, Povjerenstvo za provedbu postupka povrata uplaćenog poreza na tvrtku za 2020. godinu će na službenoj stranici Grada Ljubuškog objavljivati rezultate Javnog poziva.
Grad Ljubuški prvi u BiH isplatio pomoć gospodarstvenicima

 

Mjere pomoći gospodarstvu Grada Ljubuškog nisu mrtvo slovo na papiru: Danas isplaćeno 106.070,00 KM - prijave još traju

 

Danas su, po javnim pozivima koji su još u tijeku, izvršene isplate na transakcijske račune poslovnih subjekata koji su se do jučer prijavili na raspisane javne pozive i zadovoljili propisane uvijete.

 

Riječ je o javnim pozivima koje je raspisao Gradonačelnik Nevenko Barbarić sukladno odluci Gradskog vijeća Ljubuški od 21. travnja 2020. godine o mjerama pomoći gospodarstvu radi ublažavanja posljedica pandemije uzrokovane koronavirusom (Covid-19).

 

Grad Ljubuški je prvi od gradova i općina u Bosni i Hercegovine koji je donio ovakve mjere, a današnjim činom isplate pokazao je da se radi o konkretnoj pomoći čime se želi fokusirati na očuvanje radnih mjesta. Teret izvanrednog stanja i usporavanja gospodarstva ne može i ne smije biti stavljen isključivo na teret poslodavaca – zaključuju iz Gradske uprave Ljubuški.

 

Javne pozive, kao i preliminarne rezultate možete pronaći na službenoj stranci Grada Ljubuškog:www.ljubuski.ba

 

Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Preliminarnim rezultatima, imaju pravo prigovora na iste u roku od 3 dana od dana objavljivanja rezultata na službenoj stranici Grada Ljubuškog.

 

Prigovor se podnosi u pisanoj formi:
- osobno na protkol Gradske uprave Ljubuški,
- preporučeno putem pošte na adresu: Grad Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 88320 Ljubuški,
- putem faxa na broj: 039-835-532, ili
- putem elektroničke pošte na adresu: gospodarstvo@ljubuski.ba.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za povrat uplaćenog poreza na tvrtku i Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu proračunskih sredstava Grada Ljubuškog radi isplate nakande plaća za mjesec travanj ostaju otvoreni do utorka 12. svibnja 2020. godine.Po obradi zaprimljenih zahtjeva, Povjerenstvo za provedbu postupka povrata uplaćenog poreza na tvrtku za 2020. godinu će na službenoj stranici Grada Ljubuškog objavljivati rezultate Javnog poziva

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio