Pokvareni Komšić izvrijeđao kardinala Puljića i ŽRTVE BLEIBURGA

Datum objave: 08.05.2020   Broj čitanja: 533
Nelegitimni Željko Komšić vrijeđao je mrtve žrtve Bleiburga i još jednom dao za pravo svakom Hrvatu da mu zabrani ulazak na svaki pedalj svog teritorija.
Pokvareni Komšić izvrijeđao kardinala Puljića i ŽRTVE BLEIBURGA

 

"Dajem sebi za pravo da uzoritom kardinalu Puljiću savjetujem, kada je već odlučio da u Sarajevu služi misu za ubijene u Bleiburgu među kojima je bio veliki broj ratnih zločinaca, da se pomoli i za duše nevino ubijenih žrtava tih istih zločinaca. Neka se sjeti zločina Crne legije Jure Francetića, zločina Maksa Luburića u Sarajevu, i pomoli se za duše tisuća nevinih civila uključujući i djecu pobijenih na najbrutalnijni način u Jasenovcu i Donjoj Gradini. Ili ako neće, onda sebe radi da makar pročita nešto o istim tim zločincima i njihovim zločinima, i da sam u sebi prihvati da su ti za koje želi da se moli u sarajevskoj katedrali, počinili takve zločine od kojih su se užasavali čak i njihovi nacistički gospodari", kazao je Komšić.

 

Naravno da pokvareni političar nije spomenuo brojne civile, starice i starce, djecu i druge žrtve ubijene na Bleiburgu i brojnim drugim križnim putevima hrvatskog naroda toga vremena.

 

Pričom protiv Bleiburga Komšić, očito, želi skrenuti pozornost s malverzacija svojih političkih sponzora iz SDA oko kupnje respiratora.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio