GRUDSKI NAČELNIK ZATRAŽIO: UGOSTITELJIMA DOPUSTITE DA RADE

Datum objave: 09.05.2020   Broj čitanja: 1136
Grudski načelnik jučer je održao sastanak s ugostiteljima, a danas je održao sjednicu Stožera civilne zaštite općine Grude.
GRUDSKI NAČELNIK ZATRAŽIO: UGOSTITELJIMA DOPUSTITE DA RADE

 

Z A K L J U Č A K   

 

I. Temeljem inicijative ugostitelja s područja općine Grude i održanog sastanka s ugostiteljima u petak, 8. svibnja 2020. godine, Stožer civilne zaštite općine Grude je na svojoj sjednici održanoj 9. svibnja 2020. godine razmatrao pokrenutu inicijativu oko ukidanja zabrane pružanja usluga u ugostiteljskim objektima.   

 

II.  Trenutačna epidemiološka situacija na području općine Grude je da petnaest dana nema novih slučajeva oboljenja a pet dana uopće nema aktivnih slučajeva.  Početkom tjedna došlo je do popuštanja mjera i omogućen je rad nekim obrtničkim i uslužnim djelatnostima.   

 

III.  Sukladno tomu, Stožer civilne zaštite općine Grude podržava inicijativu ugostitelja općine Grude da se što žurnije pripreme uvjeti i način rada te da se dopusti rad ugostiteljima.   

 

IV. Stožer civilne zaštite općine Grude predlaže da Stožeri civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i FBiH u okviru svojih nadležnosti poduzmu sve da se što prije omogući rad ugostiteljskim radnjama i svim drugim gospodarskim subjektima u cilju što bržeg gospodarskog oporavka od posljedica pandemije.       

 

Zapovjednik Ljubo Grizelj  

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio