Obitelj pokopane u Grudama: Želimo u miru ožalovati majku

Datum objave: 12.05.2020   Broj čitanja: 1334
Gotovo svakodnevno naša je sugovornica nazivala splitsku bolnicu i dobivala informacije o zdravstvenom stanju svoje majke koja je od polovice travnja, zbog neobjašnjive zamjene identiteta, pokopana na groblju u Grudama, u Hercegovini.
Obitelj pokopane u Grudama: Želimo u miru ožalovati majku

 

Tek su u Domu shvatili da su iz bolnice otpustili krivu ženu

 

Žena o kojoj se raspitivala i za koju je mislila da joj je majka liječena je na Križinama, u dijelu splitskog Kliničkog bolničkog centra namijenjenom oboljelima od covida-19. Konačno, našoj su uplakanoj sugovornici jučer iz bolnice kazali da joj je majka negativna i da je otpuštaju s liječenja u Obiteljski dom za starije Florence u Seget Vranjici gdje mora biti u izolaciji. Tek je tamo osoblje shvatilo da žena koja im je dopremljena iz splitske bolnice nije majka naše sugovornice, nego osoba pod čijim je imenom njezina majka pokopana.

 

"U šoku smo, trebamo ovo preboljeti"

 

"Sinoć je došao doktor Meštrović i, mislim, načelnik trogirske policije Doljanin. Oni su nas iza osam uri obavijestili šta se desilo. Ne želimo davati velike izjave, još smo u šoku, velika bol i tuga, želimo samo ožalit svoju majku u miru. Tužni smo, u šoku, trebamo ovo preboljeti. Oni su nam rekli da će sve što prije organizirati, prebaciti majku u grobnicu", govori nam pokojničina kćerka.

 

"Mama nije mogla imati covid"

 

Majka joj je u Domu u Seget Vranjicu, nedaleko od obiteljske kuće, bila samo mjesec dana: "Dom je super, prekrasno osoblje, čisto, sređeno, ljubazni, srčani, sestra i ja nismo mogli čuvati majku kao što su je oni čuvali. Koliko znam, naša je majka jedina koja im je došla s covid simptomima, njihovi su djelatnici i štićenici već tri puta testirani i negativni su što znači da ni moja majka nije imala covid, jer bila je nepokretna, nitko joj nije mogao doći. Stoga, ni ona nije imala šanse dobiti covid", priča naša sugovornica.

 

"Molim samo da naglasite kako osoblje doma Florence nema nikakve veze s ovim", naglasila je na kraju kćerka osobe pokopane u Grudama.

 

Index.hr

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio