OVO JE STRAŠNO: IDU LI RAZMJERI SOLAKOVE PLJAČKE DO 23 MILIJUNA MARAKA?

Datum objave: 12.05.2020   Broj čitanja: 438
Vlada Federacije BiH danas nije prihvatila izvještaj Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) o javnim nabavkama u doba pandemije, jer je, kako nam je potvrdio ministar Aljoša Čampara, nepotpun i bez glavnih informacija.
OVO JE STRAŠNO: IDU LI RAZMJERI SOLAKOVE PLJAČKE DO 23 MILIJUNA MARAKA?

 

"Mi smo danas dobili informaciju od FUCZ-a koja je više informacija koja se odnosi na nadležnost te institucije, govori o zakonskoj osnovi o radu, sveobuhvatna informacija o onome što se događalo u posljednja dva mjeseca, koje su nadležnosti FUCZ-a i šta su radili, ali dakle dostavili su nam sve ono što nismo tražili. Neke informacije smo, naprimjer, mogli tražiti čak i od Ministarstva zdravstva", istaknuo je Čampara."Poanta je da nismo dobili točne informacije o javnim nabavkama koje je vršio FUCZ u iznosu od 23 milijuna KM. Čak 80 drugih institucija, ministarstva, uprave, zavodi i slično su dostavili svoje izvještaje, samo FUCZ nije dostavio ono što je traženo", kazao je Čampara.
 
 
Sutra do 16:00 sati je novi rok da Fahrudin Solak dostavi traženo. Nakon sumnjivih radnji u vremenu poplava 2014. koje nikad nisu istražene, ovog puta bi instalirani SDA kadar konačno mogao pred lice ovozemaljske pravde.
 
 
Grude.com
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio