Zagrebački klaun opet prijavio Milana Bandića

Datum objave: 14.05.2020   Broj čitanja: 3068
Besposleni zagrebački klaun za čije filmove nikad nitko ne bi čuo da se ne bavi i performansima prijavio je Milana Bandića i to zbog umjetničkih slika.
Zagrebački klaun opet prijavio Milana Bandića

 

Kako tvrdi Juričan, Bandić brojna umjetnička djela neuspješno skriva. Ruku na srce, Bandićev kontakt imaju svi kustosi muzeja po svijetu, čak ga i zovu da analizira umjetnička djela jer ih ipak on ima najviše, a nije muzej. Ako to Juričan i dokaže, onda više neće biti klaun koji, za razliku od Bandića, uspješno skriva svoje filmske uratke. Kao što bi Bandić trebao otvoriti muzej jer šteta je više skrivati takva umjetnička djela, tako bi i Juričan trebao konačno neki od svojih filmova kandidirati za neku od nagrada, ili ipak u sedmoj umjetnosti treba čekati da vas neki od festivala kandidira. Ako je to uvjet, problemi za Juričana. Od stručnih lica, njegove filmove nitko ne gleda.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • KLara15.05.2020 14:07 sati
  "Od stručnih lica, njegove filmove nitko ne gleda." Ja znam barem stotinu uvaženih hrvatskih režisera, producenata, glumaca,... koji su Juričanove filmove pogledali. A činjenica je da Bandić sa svojom regularnom gradonačelničkom plaćom nije mogao kupiti ovoliko umjetnina.
 • Zagrebački umjetnik15.05.2020 07:46 sati
  Podrška Milanu Bandiću, najdugovječnijem i najboljem gradonačelniku u povijesti Zagreba.
 • respekt14.05.2020 21:20 sati
  Pozdrav Miliju. Dobar i vrijedan čovjek, a što se umjetnina tiče on ih nije kupovao, on ih je dobio sve. Znači ako je on Milan Bandić i dođu mu obiteljski prijatelji u kuću on ne smije primiti takav jedan dar, sliku jer je Milan Bandić, ma dajte molim vas.
 • Geek14.05.2020 20:51 sati
  Milane čuvaj Zagreb!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio