U klasičnoj sačekuši likvidiran Slaviša Ćulum!

Datum objave: 15.05.2020   Broj čitanja: 1215
Kako neslužbeno saznaje Avaz, u klasičnoj sačekuši ubijen je Slaviša Ćulum.
U klasičnoj sačekuši likvidiran Slaviša Ćulum!

 

Kako se saznaje, ovaj stari policijski znanac je nedavno izašao iz zatvora.

 

U zatvoru je ležao s Dejanom Kostićem (20) i Dejanom Čajićem (24) iz Banje Luke zbog pokušaja ubojstva njihovog sugrađanina Jovana Jošila (29) u vatrenom obračunu, kod benzinske crpke “Parma trend” u naselju Lazarevo.

 

Pojedinačno gledano, Slaviša Ćulum je osuđen na sedam godina zatvora zbog pokušaja ubojstva Jošila, te je dobio još godinu zbog nedozvoljenog držanja oružja, tako da je kažnjen jedinstvenom kaznom od sedam i pol godina zatvora.

 

Motiv krvavog obračuna je to što je u prošlosti iz džipa koji je vozio Jošilo pucano na Slavišu Ćuluma, Kostića i Čajića.

 

Utvrđeno je da su incident, koji je rezultirao ubojstvom Nedeljka Ćuluma i ranjavanjem Jošila, izazvali Kostić i pokojni Ćulum, koji su, zajedno sa Slavišom Ćulumom i Čajićem, napali Jošila.

 

Slaviša Ćulum osuđen je na sedam godina zatvora zbog pokušaja ubojstva Jovana Jošila, dok je Jošilo, koji je bio optužen za ubistvo njegovog brata Nedeljka Ćuluma (19) oslobođen.

 

Naime, sporne večeri Nedeljko Ćulum i Kostić slučajno su sreli Jošila. Oni su svojim vozilom pokušali da spriječe Jošila da prođe automobilom, dok su Slaviša Ćulum i Čajić nedaleko u drugom autu čekali Nedeljka kako bi od njega preuzeli automatsku pušku.

 

Jošilo je izbjegao prepreku, te otišao na obližnju benzinsku pumpu “Parma trend”, koja se nalazi na putu Banja Luka – Laktaši. Za njim su, međutim, krenuli Slaviša Ćulum i Čajić. Prvi hitac ispalio je Slaviša Ćulum, a nakon toga je pucnjima uzvratio Jošilo.

 

U međuvremenu su svojim vozilom stigli i Nedeljko Ćulum i Kostić. Tada je Kostić zapucao prema Jošilu, koji je uzvratio i pogodio Nedeljka Ćuluma u glavu, nakon čega je ovaj podlegao povredama.

 

Avaz

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio