Objavljeni kandidati za Osobu godine u BiH, dvije osobe iz Gruda u utrci za Pečat

Datum objave: 18.05.2020   Broj čitanja: 1739
Večernji list BiH u današnjem tiskanom izdanju, 18. svibnja 2020. godine donosi imena i prezimena 150 nominiranih za prestižno priznanje "Osoba godine u BiH".
Objavljeni kandidati za Osobu godine u BiH, dvije osobe iz Gruda u utrci za Pečat

 

Nakon tisuća sati rada utrošenih na izbor kandidata za 19. Večernjakov pečat, u današnjem Večernjem listu možete pogledati koji kandidati su u utrci za Osobu godine. 

 

Svoje mjesto na popisu nominiranih našlo je 150 gospodarstvenika, političara, sportaša, kulturnih i estradnih djelatnika, vjerskih dužnosnika, znanstvenika, lobista za BiH, "malih" ljudi velikih djela koji su ponos BiH, a istaknuli su se humanošću, te pothvatom i uspjehom.

 

Uz predstavljanje kandidata u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH, ovog ponedjeljka je i predstavljanje nominiranih u posebnoj emisiji Ususret Pečatu na BHRT-u u 20 sati. Finale spektakla Večernjakovog pečata je 7. lipnja ove godine od 20 sati, a emisiju će izravno prenositi BHRT i HRT te još nekoliko medijskih kuća.

 

Kandidati iz Gruda za 19. Večernjakov pečat su Petar Ćorluka, koji je lani kupio Lastu, te Mario Perić, jedan od najuspješnijih bankara u Njemačkoj s više od 2 i pol milijun klijenata.

 

 

Grude.com

Objavljeni kandidati za Osobu godine u BiH, dvije osobe iz Gruda u utrci za Pečat
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio