Migranti tri puta Josipu provalili u kuću, sada slijedi novi val iz Grčke!

Datum objave: 18.05.2020   Broj čitanja: 342
Migranti su postali ozbiljan teret u ovoj državi, a u USŽ-u je najgore zbog ubojstava, pljački, silovanja i tučnjava povezanih s migrantima.
Migranti tri puta Josipu provalili u kuću, sada slijedi novi val iz Grčke!

 

Hrvat iz Zavalja, kod Bihaća, Josip Bujanović kaže da su u njegovu kuću tri puta provaljivali, a on se odlučio iz Zagreba vratiti u BiH. - Da ti meni daš svoju kuću da se u njoj odmorim, ja bih gledao da ti je ostavim u istom stanju čistu i urednu. Oni polomiše, razbiše, zapališe... - kaže, svjestan da BiH sada očekuje i veći broj migranata zbog dolaska ljepšeg vremena.

 

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić rekao je da treba očekivati novi migrantski val iz Grčke. - Ono što ja zagovaram je vrlo energičan pristup, njihovo obeshrabrivanje, zaustavljanje i legalno deportiranje. Neki drugi misle da treba da šutimo, da pravimo nove kampove. Ja neću dozvoliti da se u Sarajevu napravi novi kamp za 3.000 ljudi, već imamo 3.000 ilegalnih migranata. Cijela Srbija ima 6.000 migranata koje hoće prihvatiti. Ne možemo dozvoliti da nam desetak tisuća ili 30.000 dođe na prostor gdje samo žive Bošnjaci. l zašto netko ne uvjerava gospodina Dodika ili Čovića da moraju primiti migrante, nego samo Radončića i prostor gdje žive Bošnjaci. Ja na to neću pristati. Potpuno čista pozicija – rekao je.

 

Tvrdi da iza najezde migranata stoji Šefik Džaferović, prvi bošnjački član Predsjedništva BiH uz Željka Komšića koji je drugi. - Džaferović je rekao migrantima da ja nisam u pravu, a da je u pravu pakistanski veleposlanik. Neka on sada preuzme odgovornost i jasno kaže da ne želimo ilegalne migrante. Prvo ne znamo im identitet, a drugo ne možemo ekonomski podnijeti taj teret. Neću otvarati granice za ilegalne migrante jer znam što to znači za 5 ili 10 godina za ovu zemlju.

 

Ističe da BiH neće biti plato za migrante gdje će razvijene zemlje preko humanitarnih organizacija uzimati ilegalno kvalificirane migrante, a kriminalce među njima ostavljati BiH. - Migranti ostjau godinama, a ne mjesec ili dva. To je ogromna sigurnosna prijetnja ne samo za BiH već i za EU.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio