Novi ministar u BiH studirao čak 12 godina: Ovo mu je prva savjetnica

Datum objave: 18.05.2020   Broj čitanja: 312
Novi ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Miloš Lučić već je izazvao mnogo pozornosti zbog činjenice da je srednju školu pohađao pet, dok je studirao čak 12 godina.
Novi ministar u BiH studirao čak 12 godina: Ovo mu je prva savjetnica

 

No, novi ministar je već počeo formirati svoj kabinet, a kako saznaje N1, jedna od savjetnica bit će mu Marina Ševkušić, nekdašnja druga pratilja Miss Planete Zemlje BiH.

 

Neslužbeno, po struci diplomirani politog, te je jedno vrijeme radila i u Ministarstvu vanjskih poslova BiH, u kabinetu Igora Crnadka. Saznajemo da je tamo bila tajnica u kabinetu ministra. Na svom Facebook profilu navela je kako je njeno školovanje M. A. International Realtions/Diplomacy.

 

Da je nova savjetnica Lučića, potvrdila i sama Ševkušić danas objavama na društvenim mrežama, gdje je navela kako ima novi radno mjesto, upravo u Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice BIH.

 

Uvidom u njezin Instagram profil, jasno je kako se ova mlada djevojka dugi niz godina bavila modelingom i manekenstvom, što dokazuju i priložene fotografije, dok je vodila i Školu za usavršavanje "Futura". O tome su pisali i pojedini ovdašnji portali.

 

N1

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio