Uhićeni u krađi goriva

Datum objave: 20.05.2020   Broj čitanja: 253
Dana 18.05.2020. godine u 21.20 sati u mjestu Zvirići, grad Ljubuški, na BC Holdina Kravice Lijevo, službenici granične policije BiH su uočili više osoba kako pretakaju gorivo iz teretnog motornog vozila, te o navedenom izvijestili PU Ljubuški.
Uhićeni u krađi goriva


Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Ljubuški su izišli na mjesto događaja kojom prilikom su zatekli teretno motorno vozilo marke „Iveko“, kao i priključno vozilo (cisternu) marke „Zovko metali“, BiH registarskih oznaka kojim je upravljala osoba N.B.(61) iz općine Maglaj, teretno motorno vozilo (kombi) marke „Mercedes“, BiH registarskih oznaka kojim je upravljala osoba V.J.(25) iz mjesta Studenci, grad Ljubuški, te teretno motorno vozilo marke „Iveko“, kao i priključno vozilo (cisternu) BiH registarskih oznaka kojim je upravljala osoba T.Ć.(63), a na mjestu događaja zatečena je i osoba D.M.(54) iz mjesta Gabela, općina Čapljina. Također, u gore navedenom teretnom vozilu (kombi) marke „Mercedes“ zatečeno je više kanistara punih goriva, priopćeno je iz Uprave MUP ŽZH.

 

Policijski službenici PU Ljubuški su izvršili očevidne radnje, te izuzeli teretno motorno vozilo marke „Iveko“ sa priključnim vozilom (cisternom) marke „Zovko metali“, kao i teretno motorno vozilo (kombi) marke „Mercedes“, a nad gore imenovanima N.B., V.J., T.Ć. i D.M. je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje su isti ispitani u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo iz čl.286 KZ F BiH /Krađa/, kao i kazneno djelo iz čl.286 KZ F BiH /Krađa/ u svezi čl.31 KZ F BiH /Supočinitelji/.

 

O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj u Širokom Brijegu, a policijski službenici PU Ljubuški će po kompletiranju predmeta uputiti izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio