HDZ do pobjede u Zagrebu ide na krilima generala!

Datum objave: 20.05.2020   Broj čitanja: 440
Prema informacijama 24sata umirovljeni general Mladen Markač u pregovorima je da bude nositelj HDZ-ove liste u drugoj izbornoj jedinici. Naime, procjene političkih analitičara su takve da će se odlučujuća bitka za izbore voditi upravo u toj izbornoj jedinici te da će ti glasovi odlučiti pobjednika izbora.
HDZ do pobjede u Zagrebu ide na krilima generala!

 

- Imam informacije da je general Markač pristao, ali ne bih o tome - govori nam sugovornik blizak HDZ-u i Markaču. S druge strane, iz HDZ-a dolaze informacije da bi drugu izbornu jedinicu koja obuhvaća dio Zagrebačke županije, Koprivničko-križevačku i Bjelovarsku županiju te istočni dio Zagreba trebao nositi Gordan Jandroković. Važno je napomenuti da je dio te jedinice Markuševac koji je najviše nastradao u potresu 22. ožujka, ali i da je taj dio HDZ-ova utvrda.

 

Druga izborna jedinica i inače je tradicionalno žarište žestokih okršaja HDZ-a i SDP-a, koji se u njoj doslovce bore za svaki glas, a sada će biti još više potencirano. Na HDZ-ovoj listi kao jedan od aduta trebao naći i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak. Navodno je ranije bilo predviđeno da je nosi Vili Beroš, ali čini se da se od toga odustalo.

 

Što se tiče ostalih jedinica, za sada se zna da će ministar financija Zdravko Marić nositi petu izbornu jedinicu i tako se naći u ringu sa sada već bivšim HDZ-ovcem Ivanom Penavom. Ministar branitelja Tomo Medved, kako saznajemo vodit će HDZ u sedmoj izbornoj jedinici. Nositelj desete izborne jedinice trebao bi biti bivši ministar obrane Damir Krstičević, ali navodno je on to odbio.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio