Bakir ljut na Čovića i Bevandu: Stranačkog kolegu Malinara ne spominje

Datum objave: 20.05.2020   Broj čitanja: 354
Nikakav dogovor nije postignut na večerašnjem sastanku čiji je domaćin bio američki veleposlanik u BiH Eric Nelson, a kojem su nazočili i šef Izaslanstva EU u našoj zemlji Johann Sattler, te lideri SDA i HDZ-a BiH, Bakir Izetbegović i Dragan Čović.
Bakir ljut na Čovića i Bevandu: Stranačkog kolegu Malinara ne spominje

 

Naši prijatelji američki veleposlanik i veleposlanik EU, pokušavaju pomoći da se prevladaju nesporazumi da stvari profunkcioniraju bolje, da se ubrza europski put BiH, da dosegnemo taj status kandidata, da se riješe i trenutačni problemi, poput aktivacije MMF-ovog aranžmana - rekao je Izetbegović.

 

Po običaju, uvijek su mu drugi krivi.

 

Optužio je Vjekoslava Bevandu, državnog ministra financija koji ne dopušta raspodjelu 330 milijuna eura od MMF-a dok se u podjelu novca ne uključi i županije. - Ja mogu govoriti o sebi, ali ako imate neke tvrdoglave stavove s druge strane koji su iracionalni, ne znam ni da ih objasnim niti imam rješenje za njih, ali evo probat ćemo.

Zatim se, ponovno, naljutio na Čovića jer je izrekao slične stavove kao i Milorad Dodik, a to je da SDA i Izetbegović krše Ustav. - Gdje smo prekršili Ustav? SDA sigurno neće nikada kršiti Ustav, niti vladavinu zakona, niti procedure, uvijek će poštovati institucije - zaključio je Izetbegović, zaboravivši brzo tvrtke koje restauiraju namještaj, a uvoze testove na koronavirus, MALINARA Fikreta Hodžića SVOG STRANAČKOG KOLEGU KOJI JE UZEO MILIJUNE NA RESPIRATORIMA, PA JE OTKRIVEN, svoju Seku Izetbegović koja je Federalnu upravu civilne zaštite uzela potpuno pod svoje... sve je transparentno kod Bakira...

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio