Dodik oporbi: Prisluškujem vas, žalite se babi, tati... kad ti budeš predsjednik, prisluškuj i ti

Datum objave: 20.05.2020   Broj čitanja: 366
Milorad Dodik govorio je večeras na Narodnoj skupštini RS-a, a da dodatno demotivira i ono malo oporbe što mu je ostalo, rekao im je da ih sve prisluškuje, a posebno se osvrnuo na Draška Stanivukovića.
Dodik oporbi: Prisluškujem vas, žalite se babi, tati... kad ti budeš predsjednik, prisluškuj i ti

 

"Nemojte dozvoliti da džabalebaroši pokvare ovu situaciju. Ja razumijem političku borbu, ja sam bio u opoziciji. Ti nisi ni izabran i već si ex gradonačelnik. Ne možeš ni proći u svojoj partiji, a ne kod naroda. Ni tvoja partija ne želi da te kandidira, pitaj ove iz SDS ja im slušam telefone i znam. Svi su protiv tebe", rekao je Dodik pokazujući na Nebojšu Vukanovića iz SDS-a.

 

Dodik je na zgražanje Vukanovića dodao da ima pravo slušati, te da će i on, kad i on bude predsjednik imati to pravo. 

 

"Šta je on o meni sve rekao, ja mu bar kažem u oči. Čovjek se ne skida s telefona. Sve najgore kaže o onom Stanivukoviću. Oćete da vam donesem snimke? Obećao ti pare, pa ti nije dao pa je postao loš", rekao je Dodik.

 

Član Predsjedništva BiH je potom spomenuo Lukača koju mu navodno dostavlja materijal.

 

"Nema vlasti koja ne sluša oporbu, tako i mi vas slušamo. Žali se Transparencyju, babi, tati,...Imamo pravo i slušamo vas. Znamo šta radite. Vi ste nemoćna i sterilna grupacija koja nema veze sa javnim i državnim interesom. Paradirate i mislite da ćete nešto dobiti. Izabrali ste najgoru moguću metodu. Vi nemate talenta za politiku", zaključio je Dodik.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio