Optužnica protiv Pere Gudelja: Prijetio sjekirom, premlaćivanjem, razbijanjem auta...

Datum objave: 21.05.2020   Broj čitanja: 937
Tužiteljstvo Srednjebosanske županije podiglo optužnicu protiv Pere Gudelja zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Općinskom sudu u Travniku.
Optužnica protiv Pere Gudelja: Prijetio sjekirom, premlaćivanjem, razbijanjem auta...

 

Vlasniku trgovačkog centra "Fis" Vitez stavlja se na teret da je tijekom listopada 2019. godine ozbiljnom prijetnjom ugrozio sigurnost više osoba.

 

U optužnici se navodi da je s mobilnog telefona upućivao ozbiljne prijetnje oštećenom D. B. da se ne smije približiti njegovoj kući niti uredu u kojoj je u najmu. Pisao mu je "nosam sjekiru u gepeku˝, "glavu ću ti ugurati u wc šolju".

 

- Obratio se potom D .J. zaštitaru trgovačkog centra "Fis" Vitez pitajući ga ˝da li imaš nekoga tako ko ti da je nabildan i jak, a da je iz Zenice da prebije D. B., a potom je  uputio i prijetnje oštećenom Z.M. „da mora dati otkaz jer ako ne da, da će doći tjelohranitelji i izbacit će ga kroz prozor, da ne smije doći u svoj ured jer ako dođe da će ga dočekati tri tjelohranitelja" navodeći "ujutro ti Škodu lupam krampom“. Ove su poruke oštećeni shvatili ozbiljno i kod istih su izazvale strah i uznemirenje za vlastitu sigurnost, navedeno je u priopćenju.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio