FOTO: KRALJEVIĆI PREDSTAVILI PRVU JAHTU IZ BIH! Ima 3 kata, 4 spavaonice, 4 zahoda, bazen...

Datum objave: 04.07.2020   Broj čitanja: 1116
Bosanskohercegovačka tvrtka “Derubis Yachts” d.o.o. iz Viteza upriličila je u Sarajevu svjetsku premijeru novog modela jahte Derubis 44 Fly, koja je proizvedena u Bosni i Hercegovini.
FOTO: KRALJEVIĆI PREDSTAVILI PRVU JAHTU IZ BIH! Ima 3 kata, 4 spavaonice, 4 zahoda, bazen...

 

Jahta je duga 14 metara, široka 4,5 metra i visoka šest metara i bit će izložena za javnost na Trgu BiH u Sarajevu do nedjelje navečer, prenosi Fena. Prostire se na tri kata i napravljena je za boravak deset odraslih osoba, s četiri spavaonice, četiri zahoda i bazenom.

 

Vlasnici tvrtke su Riječanin hercegovačkih korijena Denis Kraljević i Vitežanka Lejla.

 

- Mi nismo samo napravili brod nego brodogradilište za serijsku proizvodnju brodova - istaknula je vlasnica Kraljević.

 

Događaju je nazočio i premijer Federacije BiH Fadil Novalić koji je naveo da su nositelji vlasti u BiH spremni mijenjati percepciju poslovanja domaćim i stranim tvrtkama u našoj zemlji.

 

Dodao je da tu prvenstveno misli na olakšavanje uvjeta za dobivanje dozvola, koncesija i svih ostalih birokratskih procedura.

 

- Ipak, postavljamo svima jedan uvjet, domaćim i stranim investitorima, a to je da koriste najsuvremenije tehnike, strojeve i najnapredniju tehnologiju. Vremena istrošenih strojeva i jeftine radne snage više ne postoje. Ovim projektom koji je večeras predstavljen, želimo pokazati svima da je BiH u stanju nositi se i s najzahtjevnijim tehnološkim izazovima - rekao je Novalić.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio