GOVOR POBJEDNIKA IZBORA! 'HDZ smo pozicionirali tamo gdje ga je Franjo Tuđman vidio'

Datum objave: 05.07.2020   Broj čitanja: 931
Pobjednik Parlamentarnih izbora Andrej Plenković održao je govor povodom najboljeg rezultata HDZ-a još od vremena Franje Tuđmana.
GOVOR POBJEDNIKA IZBORA! 'HDZ smo pozicionirali tamo gdje ga je Franjo Tuđman vidio'

 

Hvala vam lijepa dragi prijatelji na sjajnom rezultatu i sjajnoj pobjedi HDZ-a večeras, zajedno s našim partnerima. Hvala svima!

 

Želim prije svega zahvaliti svim hrvatskim građanima, svima koji su danas izišli na birališta i dali svoj glas, bilo da su ga dali nama ili drugim strankama za koje su smatrali da imaju najbolja rješenja za Hrvatsku!

 

Danas, ovakav rezultat HDZ-a, a to je naša pobjeda, ne samo da je velik, nego obvezuje. Obvezuje jer smo imali težak mandat, a izazovi koji su pred nama su još i veći. Takve okolnosti zahtjevaju rad, energiju, entuzijazam, odgovornost... sve to nastojali smo sintetizirati i u našem programu i ljudima na našim listama. O ovakvoj potpori, svakoga dana u iduće četiri godine voditi ćemo računa. Hrvatska danas treba vladu koja će voditi politiku novog suverenizma koji baštini vrijednosti HDZ-a, našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana jer smo u proteklim godinama postavili HDZ upravo na ono mjesto političkog spektra gdje ga je on uvijek stavljao i oduvijek želio. Znamo da smo na ispravnom putu za napredak Hrvatske.

 

Želim zahvaliti i Hrvatima izvan RH koji su glasovali na izborima i na taj način poslali poruku svoje povezanosti s domovinom.

 

Sutra ujutro od 9 sati krećemo svi zajedno raditi za Hrvatsku, hvala vam i živjeli!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio