Jandroković potukao Raspudića za kojeg tvrdi da je ljevičar koji je varao u kolumnama

Datum objave: 06.07.2020   Broj čitanja: 316
Druga izborna jedinica bila je dosta napeta, što se moglo vidjeti već i u samoj izbornoj kampanji kada je zaiskrilo između Gordana Jandrokovića i Nine Raspudića, obojica prvi na listama svojih stranaka, HDZ i Most.
Jandroković potukao Raspudića za kojeg tvrdi da je ljevičar koji je varao u kolumnama

 

Raspudić je napao Jandrokovića da je na zadnjim izborima osvojio samo 808 preferencijalnih glasova, a u sprdanje sa Jandrokovićem se uključila i supruga Nine Raspudića, Marija Selak Raspudić.

 

Izjavila je kako je njezin suprug Jandrokovićeva najveća noćna mora i pozvala ga je da se stavi na posljednje mjesto na izbornoj listi pa preko preferencijalnih glasova izbori za ulazak u Sabor, ali nakon izbrojanih glasova, Jandroković premoćno izlazi kao pobjednik po preferencijalnim glasovima u drugoj izbornoj jedinici.

 

Nakon obrađenih 99,51% biračkih mjesta, Jandroković je završio na respektabilnih 17.364, dok je Nino Raspudić dobio puno manje - 8.041.

 

Podsjetimo se svađe Jandrokovića i Raspudića nedavno na jednoj televiziji.

 

Raspudić: Vi ste četiri predsjednika HDZ-a preživjeli, a i dalje ste na vlasti. Zašto? 

 

Jandroković: Vi ste od radikalnog ljevičara postali sada...

 

Raspudić: Nikad ja nisam bio radikalni ljevičar. Objavite moj...

 

Jandroković: Zalagali ste se za građansku BiH, podržavali Brucea Leea, pisali u Feral Tribuneu... 

 

Raspudić: Govorite neistine.

 

Jandroković: Vi govorite neistine. Vi ste se zalagali za građansku BiH, nisam ja govorio protiv Hrvata, ne govorite neistine. Da ste pošteni to biste objavili, a ne biste vrijeđali i varali u svojim kolumnama. To je vaš stil ali nema veze.

 

Raspudić: Ja znam da postoji jedan način da vi mene zavolite, a to je da ja dođem na čelo HDZ-a, onda ćete me sigurno voljeti, ali mi to ne pada na pamet.

 

Jandroković: Imate jako velik ego i bolje da ste ostali tamo gdje jeste, u politici će vam taj ego brzo splasnuti nakon rezultata koje ćete ostvariti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio