Plenković čestitao biskupu Paliću: Želim Vam obilje snage i uspjeha

Datum objave: 14.07.2020   Broj čitanja: 306
"Želim Vam obilje snage i uspjeha u obavljanju službe koja je izrazito važna za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini te njegovanje kršćanskog identiteta'', istaknuo je premijer Plenković.
Plenković čestitao biskupu Paliću: Želim Vam obilje snage i uspjeha

 

Premijer Andrej Plenković čestitao je u ponedjeljak nadbiskupu Draženu Kutleši i biskupu Petru Paliću na imenovanjima na nove crkvene dužnosti, te im je poželio da službu obavljaju na zadovoljstvo svih vjernika.

 

"S velikim sam zadovoljstvom primio vijest o Vašem imenovanju za nadbiskupa koadjutora splitsko-makarske nadbiskupije kojoj sam osobno posebno privržen. Dopustite mi da Vam čestitam na novome poslanju koje je za Vas odredio Sveti otac papa Franjo i zaželim da svoju službu obavljate na zadovoljstvo svih vjernika koji su, uz nadbiskupa Marina Barišića, i u Vama dobili čestitog zaštitnika i zagovornika", stoji u Plenkovićevoj čestitki nadbiskupu Kutleši, javlja Hina.

 

Biskupu mostarsko-duvanjskom te Apostolskom administratoru trebinjsko-mrkanske biskupije Petru Paliću pak poručio je kako je siguran da će "svojom brigom i velikim iskustvom i u Mostaru, na zadovoljstvo svih, svjedočiti svoju vjeru i pastirsko poslanje".

 

"Želim Vam obilje snage i uspjeha u obavljanju službe koja je izrazito važna za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini te njegovanje kršćanskog identiteta'', istaknuo je premijer Plenković.

 

Dosadašnji hvarski biskup Petar Palić naslijedit će biskupa mostarsko-duvanjskog i Apostolskom administratoru trebinjsko-mrkanskog Ratka Perića.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • HDZ-ovac14.07.2020 12:33 sati
    Kad vi HRS-ovci budete ikakav čimbenik, a nećete biti nikad, slobodno promijenite sve to što spominjete. HDZ je državotvorna stranka koja pokazuje koliko je Hrvatska velika i koliko je hrvatski narod u BiH velik. HDZ ne zlostavlja manjince i ne stavlja ih u logore kao što su naši neprijatelji činili. Pročitaj što Biblija kaže o oprostu i borbi za one koje svi ugnjetavaju, tek tada ćeš dovoljno mudrosti imati za komentiranje i za više od 15 glasova koliko je vaš grudski predstavnik osvojio na izborima za Sabor RH.
  • HRS-ovac14.07.2020 09:22 sati
    Onaj isti Plenkovic koji je Miloševića stavio na mjesto potpredsjednika Vlade, potpisao Istanbulsku konvenciju i Marakeski sporazum. Da vodstvo katoličke Crkve ima malo razuma, odreklo bi se politike HDZ-a i HDZ-a BiH.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio