Otvoren novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u

Datum objave: 15.07.2020   Broj čitanja: 411
Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar g. Mate Rupčić posebno je istaknuo kako je ova suradnja na obostrano zadovoljstvo..
Otvoren novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u

 

 

Svečanim otvorenjem danas je počeo s radom novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u. Na novoj adresi dostupne su usluge mjenjačnice, slanja i primanja novca, slanja i preuzimanja pošiljaka Brze pošte, sve vrste poštanskih usluga kao i prodaja filatelije.

 

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar g. Mate Rupčić posebno je istaknuo kako je ova suradnja na obostrano zadovoljstvo i od velike važnosti za HP Mostar kao i za Mepas Mall: „Svim korisnicima želimo biti na usluzi u modernom i pristupačnom prostoru trgovačkog centra kao što je Mepas Mall. Jer, trgovački centri nisu samo mjesta za kupnju, ona su danas puno više od toga. Poštanski ured HP Mostar u Mepas Mall-u uštedjet će vam vrijeme, jer na jednom mjestu možete platiti račune, poslati ili preuzeti pošiljku Brze poštu ili iskoristiti neku drugu uslugu.“- dodao je Rupčić.

 

Ulaganje u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar kako bi u svim okolnostima bila na raspolaganju korisnicima.

 

Novi poštanski ured 88125 Mostar potražite u prizemlju Mepas Mall-a! Radno vrijeme je, od ponedjeljka do subote, od 09.00 – 20.00 sati, a nedjeljom od 13.00 – 19.00 sati.

 

Našim dugogodišnjim poslovnim partnerima čestitamo na novom poslovnom pothvatu i želimo puno poslovnog uspjeha.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio