Legendarni Rod Stewart biti će svekar prelijepoj Hercegovki iz roda Artukovića

Datum objave: 17.07.2020   Broj čitanja: 1270
Dubrovnik, Korčula, Hvar, Trogir, Skradin, Split... Britanski rocker Rod Stewart već danima krstari Jadranom na jahti Hanikon, dugačkoj 50 metara, koja putuje pod malteškom zastavom.
Legendarni Rod Stewart biti će svekar prelijepoj Hercegovki iz roda Artukovića

 

A kako je zavolio Hrvatsku? Pa preko Artukovića! Nicole Artukovich, 26-godišnjakinja hrvatskih korijena, već je godinama u vezi s Rodovim 25-godišnjim sinom Liamom, poluprofesionalnim hokejašem koji trenutačno igra za tim Milton Keynes Lightning.

 

A podrijetlo vuče od Andrije Artukovića, jednog od najvećih dužnosnika NDH, javlja Jutarnji list!

Prema obiteljskom stablu, Andrija koji je emigrirao u SAD i pradjed Rodove buduće snahe su od dva brata djeca. Pradjed se zvao Vido, kao i njezin stric, a obiteljska građevinska tvrtka u Kaliforniji također nosi ime Vido Artukovich & Son, osnovao ju je pradjed 1919. godine, prenosi Grude.com. U toj je tvrtki sve do svoje smrti radio i Nicolein otac, Mark Nickolas Artukovich. S punih 58 godina preminuo je u studenom prošle godine nakon što je izgubio borbu s bolesti. Nicole, njegova mezimica, često se prisjeti oca.

“Ono što je istinski cijenio su njegova hrvatsko-hercegovačka baština i brojni posjeti Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Uspostavio je divne i cjeloživotne veze s obiteljima svojih i Tininih roditelja i u ‘staroj zemlji’”, stoji u osmrtnici Marka Nickolasa Artukovicha objavljenoj u Los Angeles Timesu.

 

A kada ne objavljuje slike putovanja ili, pak, u odjeći s hrvatskom šahovnicom, pokojnom tati posvećuje dirljive objave na Instagramu. Zna Nicole i ponešto hrvatskog jezika.


“My baba and didi’s home” ili pak #obitelj - stoji u objavama, a u opisu profila napisala je “Bog i Hrvati”.

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio