Ljubuški dobiva jednog od najmlađih gradonačelnika u BiH

Datum objave: 21.07.2020   Broj čitanja: 1134
Vedran Markotić, koji trenutno obnaša dužnost direktora JP Parkovi Ljubuški, trebao bi zamijeniti Nevenka Barbarića na mjestu gradonačelnika Ljubuškog, saznaje Fena.
Ljubuški dobiva jednog od najmlađih gradonačelnika u BiH

 

Na zadnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški predsjednik tog stranačkog ogranka Toni Kraljević za v.d gradonačelnika Grada Ljubuškog predložio je Vedrana Markotića, što je Gradski odbor jednoglasno prihvatio. Konačnu odluku o njegovom angažmanu donijet će Gradsko vijeće na sjednici.

Markotić je dugogodišnji i istaknuti član HDZ-a BiH. Diplomirao je pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 2009. godine. Od 2015. godine vodi JP Parkove Ljubuški, koji u tom periodu postaje jedno od najuspješnijih i najstabilnijih javnih poduzeća u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Iza njega je i četverogodišnji mandat zastupnika u Skupštini Županije Zapadnohercegovačke (2010.-2014.).

Podsjetimo, Nevenko Barbarić je nakon 16 godina prošli tjedan dao ostavku na mjesto gradonačelnika, budući da je na nedavnim parlamentarnim izborima izabran za zastupnika u Hrvatski sabor.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio