Hercegovke Nikolina Čolak i Ivana Knoll ulaze na Celebrity Farmu?

Datum objave: 24.07.2020   Broj čitanja: 2077
Ivana Knoll proslavila se navijajući za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u provokativnom izdanju na što nisu ostali imuni mediji koji su prenijeli sliku iz Rusije.
Hercegovke Nikolina Čolak i Ivana Knoll ulaze na Celebrity Farmu?

 

Danas je Ivana poprilično aktivna influencerica na instagramu gdje skuplja lajkove i pratitelje objavljujući “na oko lijepe” fotke.

 

Nikolina Čolak proslavila se najviše po uspjesima u sportu, bavi se i novinarstvom, a 2012. godine izabrana je za Miss Hrvatske Dijaspore. Nikolina je bila glavna zvijezda dočeka reprezentacije u Zagrebu, gdje su je među mnoštvom zapazile sve televizijske kuće, a još 2016. godine za vrijeme Europskog prvenstva u Francuskoj Index.hr je među slikama najljepših navijačica Hrvatske reprezentacije objavio i njenu.

 

Ovim djevojkama je zajedničko to što su vatrene navijačice Hrvatske nogometne reprezentacije, a koja od njih je zaista najljepša mogli bi saznati u Celebrity Farmi koja će se prikazivati na Novoj TV.

 

Naime kako doznajemo iz pouzdanih izvora Ivana je zasigurno jedna od sudionika na Celebrity Farmi, a isti poziv dobila je i Nikolina iz Širokog Brijega.

 

Biti će zanimljivo vidjeti dvije Hercegovke u lovu na glavnu nagradu koja zasigurno neće biti mala, a ne sumnjamo u to koliko su sposobne obje sa “životinjama” vrijeme provoditi!

 

Do kraja pisanja ovog članka nismo uspjeli dobiti Nikolinu za komentar tako da ćemo ga objaviti naknadno, a javiti će se, u što ne sumnjamo.

 

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio