Spremate se na put? Evo kako ponijeti sve što vam treba sa sobom!

Datum objave: 30.07.2020   Broj čitanja: 333
Osigurajte svoje iće i piće i na putu i uvijek uz sebe imajte svjež i zdrav obrok koji ste sami pripremili.
Spremate se na put? Evo kako ponijeti sve što vam treba sa sobom!


Odlazak na put, posebno s djecom, zahtjeva dobru pripremu i hranu i piće nadohvat ruke. Dakako, bitno je osigurati pravilno skaldištenje kako ne bi došlo do proljevanja i curenja. Stoga je jako praktično nabaviti putni set, a evo što bi bilo dobro da sadržava:

 

Termo šalica
Ako želite ponijeti na put svoju omiljenu kavu termo šalica idealno je rješenje. Ova Tefalova napravljena je od inoxa i ima silikonsku oblogu. Maksimalna zapremnina joj je 200ml. U njoj možete sačuvati sve vruće napitke kao što su kava, čaj ili juha, kako i sve hladne napitke pa tako čak i sladoled koji se dugo neće otopiti.

 

Iz ove šalice jednostavno se pije jer je područje za piće cijelih 360°. To omogućuje praktični rotirajući poklopac koji se otvara ili zatvara njegovim okretanjem za 45°. Visina šalice je idealna za njezino stavljanje ispod aparata za kavu, a njezino dno idealno sjeda u ulegnuća u automobilima koja su namijenjena za manje boce. Šalica se može prati u perilici za posuđe. Njezinom upotrebom čuvamo okoliš jer ne trošimo jednokratne kartonske ili plastične šalice za kavu, prenosi Living.

 

Plastična posuda za hranu zapremnine 1l
Plastična posuda za pohranu hrane koja čuva njezinu svježinu do dva puta duže. Posuda je 100% zaštićena od curenja tekućine i to je čini idealnom i za putovanja. Silikonska brtva omogućuje visoki tlak u posudi da hrana zadrži svoju svježinu što duže. Ima zapremninu od 1l i garanciju od 30 godina. Napravljena je u Njemačkoj. Primjerena je i za dječju hranu. Tefal je prvi proizvođač koji ima certifikat primjerenosti svojih proizvoda i za male bebe. Posuda se može prati i u perilici za posuđe.

 

Pravokutna staklena posuda zapremnine 1,3l
Staklena posuda za hranu 4 u 1. Može poslužiti za: pripremu, posluživanje, spremanje i transport hrane. Tefal MasterSeal staklena posuda za očuvanje svježine hrane omogućit će vam pripremu, posluživanje, spremanje i transport bez ikakvih problema. Napokon ćete moći koristiti jednu posudu za sve namjene zahvaljujući kombinacijama vrhunskim materijalima, te specijalnoj brtvi koja garantira uvijete koji produžuju svježinu hrane. Staklenu posudu možemo bez problema staviti i u pećnicu na temperaturu do 420 °C jer je napravljena od borosilikatnog stakla koje je otporno na visoku temperaturu te na promjenu boje i mirisa.

 

Posuda i njezin poklopac se mogu prati u perilici posuđa. Njezinu kvalitetu i izdržljivost dodatno garantira 30 godina garancije.

 

Posuda za mikrovalne pećnice zapremnine 1,2l
Ponesite svoj pripremljeni obrok i ugrijte ga u mikrovalnoj pećnici. Ova posuda za hranu ima na poklopcu poseban ventil koji se mora otvoriti prije stavljanja posude na zagrijavanje u pećnici. MasterSeal Micro Box je posuda koji vašu hranu duže održava svježom, 100% je nepropustan za sigurno putovanje i 100% siguran za mikrovalnu pećnicu.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio