FOTO: Flavio Briatore nije posrnuo...

Datum objave: 01.08.2020   Broj čitanja: 437
Flavio Briatore uživa u ljetu "punom snagom", a otkrio je to talijanski tjednik Chi, čiji je fotograf uhvatio bivšeg suvlasnika Queens Park Rangersa i njegovu novu djevojku. Talijanski mediji jedva su dočekali ljetnu "bombu", jer nova odabranica mlađa je od 70-godišnjaka čak - tri puta...
FOTO: Flavio Briatore nije posrnuo...

 

Odabrao je Mariju Ludovicu Campagnu (24), a koja se, nakon neuspjeha u izboru za Miss Italije, prebacila u svijet mode.

Riječ je o ambicioznoj djevojci koja studira modu u Milanu i već je pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima nazvanu - Amourè Swimwear.

Ovo je čak i nešto starija djevojka za nenadmašnog Flavija, jer prije samo nekoliko tjedana govorilo se da ljubi dvadesetogodišnju studenticu prava iz Milana Benedettu Bosi, no čini se da njihov odnos ipak nije bio dugoga vijeka.

Nakon braka s Elisabettom Gregoraci, bio je u vezi s Naomi Campbell, a ljubovao je i s Marzenu Cieślik, Nadine Smith, Emmu Heming Willis, Kat Mack, Heidi Klum, Adrianu Volpe, Moranu Atias, Gabrielu Stern...

Koliko će trajati posljednja "akvizicija" bogatog Talijana, teško je reći, a zlobnici u Italiji napisat će samo da je "račun dovoljno debeo" i da sve ovisi i dalje samo o njemu. Za razliku od nekih mu kolega koji su bankrotirali i koji si ovo više ne mogu priuštiti..., javljaju Sportske novosti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio