Rajko Dujmić: Opsjedale su me ovisnosti, ali sad me Bog vodi u bolji život

Datum objave: 04.08.2020   Broj čitanja: 775
Rajko Dujmić, jedan od najvećih glazbenika s ovih prostora koji je preminuo danas u 65. godini života skladao je i pjesmu "Mir vama".
Rajko Dujmić: Opsjedale su me ovisnosti, ali sad me Bog vodi u bolji život

 

Njega je Bosanska televizija BHRT pozvala da napiše glazbu za Svečanu pjesmu za Papu u povodu dolaska pape Franje u Sarajevo. Naziv pjesme vrlo je znakovit s obzirom na činjenicu kako je tada, 28. svibnja 2015., predstojnik Tiskovnog ureda Svete Stolice o. Federico Lombardi predstavio pohod Pape Sarajevu: “Poruka mira, suživota, pomirenja i obnove za zajedničku budućnost Bosne i Hercegovine.”

Tada je Dujmić, za 24 sata, naveo: “Kap nije svjesna da je ocean, ali ocean je svjestan svake kapi. Takav je moj odnos spram vjere. Znam da sam kap u Božjem oceanu i nemam briga. Jer ocean brine o svakoj svojoj kapi, pa kad je i razbije o stijenu, pretvori je u novih devet kapljica.”

 

Njegova borba s ovisnošću traje praktički cijeloga života, međutim još prošle godine osjetio je promjenu, onu koju samo dragi Bog može dati. - Ovisnosti su me opsjedale cijeli život. Tek sad sam napokon upoznao pravoga sebe. I to kroz spoznaju Boga, u njegovoj punoj snazi. Osjećam da drži ruku na mojem ramenu i vodi me - ispričao je početkom prošle godine legendarni Rajko Dujmić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio