Terzo i Novalić upravljaju ministarstvom umjesto Bukvarevića

Datum objave: 05.08.2020   Broj čitanja: 289
Terzo dužnost obavlja počevši od 30. srpnja 2020. godine, do imenovanja federalnog ministra za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.
Terzo i Novalić upravljaju ministarstvom umjesto Bukvarevića


Vlada FBiH donijela je Rješenje kojim je ovlastila pomoćnika federalnog ministra za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata Mirzu Terzu da potpisuje akte iz nadležnosti Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

 

Terzo dužnost obavlja počevši od 30. srpnja 2020. godine, do imenovanja federalnog ministra za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata. Također, ovlašten je za čuvanje i upotrebu pečata ovog ministarstva.

 

Doneseno je i Rješenje kojim je premijer Federacije BiH Fadil Novalić ovlašten da, na prijedlog Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata, donosi podzakonske akte iz nadležnosti ovog federalnog ministarstva do imenovanja federalnog ministra, priopćeno je u srijedu nakon hitne telefonske sjednice Vlade FBiH.

 

Podsjećamo, do imenovanja je došlo nakon smrti ministra Salke Bukvarevića 23. srpnja, koji se liječio od posljedica koronavirusa. Bukvarević je sahranjen 1. kolovoza u Tuzli.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio