Hrvatski pomorac koji je stradao u Bejrutu izišao iz bolnice

Datum objave: 09.08.2020   Broj čitanja: 216
Kanadska kompanija u čijoj floti plovi brod, osigurala je stalnu medicinsku skrb pomorcu dok se nalazi u Bejrutu.
Hrvatski pomorac koji je stradao u Bejrutu izišao iz bolnice


Hrvatski pomorac Branko Perošević iz Aljmaša, teško ozlijeđen u stravičnoj eksploziji u Bejrutu, otpušten je iz bolnice, samo dva dana nakon kirurškog zahvata, piše Novi list.

 

- Kirurški zahvat trajao je četiri sata, no već u subotu ujutro, gospodin Perošević je otpušten iz bolnice. To je svakako rano nakon takve operacije, no zbog velikog broja ozlijeđenih u eksploziji u bolnicama naprosto nastoje osloboditi mjesta za sve kojima je pomoć potrebna - rekao je Badih Hobeiche, počasni konzul Republike Hrvatske u Bejrutu.

 

Kanadska kompanija u čijoj floti plovi brod, osigurala je stalnu medicinsku skrb pomorcu dok se nalazi u Bejrutu. Prema uputama liječnika, mora mirovati još četiri do pet dana, a nakon toga će za njega biti organiziran povratak u Hrvatsku.

 

Perošević je trenutno smješten u jednom od hotela u Bejrutu.

 

Za putovanje će mu biti osigurana kolica i sve ostalo što je potrebno za avionski prijevoz ozlijeđene osobe. Ukoliko sve bude kako je planirano, to je dobar znak i za povratak ostalih hrvatskih članova posade kućama, odnosno da kreću avionski letovi, te bi svi hrvatski pomorci s broda City of Rome trebali stići u Hrvatsku.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio