Višnjića nikad nismo vidjeli u ovom izdanju FOTO

Datum objave: 11.08.2020   Broj čitanja: 371
Šibenski glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić oduševio je fanove najnovijom objavom na Instagramu.
Višnjića nikad nismo vidjeli u ovom izdanju FOTONa plaži u dugačkim hlačama i svezanim repom na glavi, 47-godišnji hrvatski glumac Goran Višnjić pozirao je za fanove u ugodnom psećem društvu engleskog buldoga, a fanovima je za oko zapao njegov dosad neviđeni stil frizure.

 

Naime, Goran nikad nije pokazao kako nosi rajf ili kosu u repu, ali čini se da taj stil itekako može kod njega proći.

 

- Kosa ti izgleda sjajno! - poručila je obožavateljica, a drugi se nadovezao: "Cornwall plaža u kolovozu. Čizme, duge hlače, engleski budlog, sve je tu. Nadam se da ste svi dobro", kazao je pratitelj, a uz brojne komplimente na engleskom pronašli su se poneki i na hrvatskom iz njegovog kraja pa su mu poručili: "Puno pozdrava iz Tisnog! Godišnji je u punom zamahu", "Divno. U Šibeniku bi se sad preznojavao"...


 

Podsjetimo, proslavljeni hrvatski glumac s impresivnom inozemnom karijerom, Goran Višnjić pratitelje na Instagramu nedavno je iznenadio najnovijom objavom. Naime, u seriji ‘The Brides’, koja će se prikazivati na američkom ABC-u, glumit će Drakulu. Serija je novi projekt redatelja megapopularne, no često kritizirane serije ‘Riverdale’, Roberta Aguirre-Sacasa, producenta Grega Berlantija i Warner Brothersa.

 

Zanimljivo je napomenuti da će to biti Višnjićev prvi projekt za tu veliku produkcijsku kuću nakon ‘Hitne službe’. Upravo je to serija u kojoj je, glumeći doktora Luku Kovaca, osvojio srca brojnih Amerikanki. U ‘The Brides’ Goran je Drakula na samrti u dvorcu na Karpatima, dok njegove tri nevjeste, Cleo, Renee i Lily, bježe kako bi zajedno započele novi život.

 

Vijest o novoj seriji i Goranu u ulozi Drakule proširila se stranim medijima pa je o tome, između ostalih, pisao i The Hollywood Reporter.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio