Joži Manoliću umrla i druga supruga, bila je 36 godina mlađa

Datum objave: 19.08.2020   Broj čitanja: 3117
Jedino me tješi da se više neće mučiti. Strašno je gledati kako se netko bori za dah - rekao nam je utučeni Josip Manolić (100), kojem je sinoć u jednoj zagrebačkoj bolnici umrla supruga Mirjana Ribarić (64).
Joži Manoliću umrla i druga supruga, bila je 36 godina mlađa

 

Vijest da mu je umrla supruga Josip Manolić primio je u Novom Vinodolskom gdje je bio na odmoru. Mirjana, koja je rodom iz Siska, a radila je kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću u SOS Dječjem selu Lekenik, bila mu je druga supruga.

Oženio ju je na Krku 2016. godine. 

Prva supruga Josipa Manolića, Marija Eker Manolić, preminula je 2003. godine od posljedica požara u 82. godini života.

Josip i Mirjana poznavali su se dugo prije nego su se oženili. Još su 1999. godine zajedno kandidirali na parlamentarnim izborima, on je bio na čelu stranke Hrvatski nezavisni demokrati, a prva na listi te stranke za dijasporu.

No njegova se stranka nije proslavila. HND nije ušao u Sabor, a Manolić se uskoro povukao iz aktivnog političkog života. Mirjanu je 2003. na izbornoj listi HND-a kandidirao tadašnji predsjednik stranke Zlatko Canjuga, ali nije ušla u Sabor.

Manolić i Mirjana navodno su se zaljubili prije desetak godina.

- Ta naša ljubav nije od jučer. Iza nas je višegodišnji zajednički život. Odlučili smo ga okruniti brakom jer više nije bilo smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Pa mi smo ozbiljni ljudi u ozbiljnim godinama - otkrio nam je Manolić prije četiri godine i rekao kako nisu imali svadbu, nego samo ručak, te je istaknuo da je riječ o državnom, a ne crkvenom vjenčanju.

Nisu išli na medeni mjesec.

 

24sata.hr

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • rip19.08.2020 17:45 sati
    Počivala u miru
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio