Odlazite od nezahvalnog gazde? Pošaljite 'burofax' kao Messi

Datum objave: 26.08.2020   Broj čitanja: 300
Messi sigurno odlazi, a potvrda tome je i način slanja poruke svom klubu. On je preko svojih predstavnika klub o svojoj odluci obavijestio nečime što Španjolci nazivaju "burofax".
Odlazite od nezahvalnog gazde? Pošaljite 'burofax' kao Messi

 

Riječ je o službenom dokumentu, koji može biti u fizičkom ili pismenom obliku, koji se smatra valjanim na sudu, prenosi Index.hr. Španjolski mediji su ovakav potez protumačili znakom koliko je narušen odnos Messija i kluba. Prema nekim informacijama Messi ne priča ni s kim iz klupske uprave, a novom treneru Ronaldu Koemanu je u petak rekao da razmišlja o odlasku.

 

Španjolci pišu da nije nemoguće da Messi s klubom u kojem je namjeravao nastaviti karijeru na kraju završi na sudu. Naime, Argentinac je u ugovoru imao klauzulu prema kojoj je do kraja svibnja ove godine, odnosno na kraju sezone, mogao otići iz Barcelone kao slobodan igrač.

Naravno da nitko nije očekivao takav rasplet pa je Argentincu po isteku ugovora isti automatski produžen do ljeta 2021. uz odštetnu klauzulu od 700 milijuna eura. No, Messijevi odvjetnici tvrde da je prema Fifinim preporukama sezona zbog koronavirusa produžena do 31. kolovoza te da bi i spomenuta klauzula o odlasku trebala biti aktivna do tog datuma.

Messi je navodno zatražio odlazak bez odštete, odnosno kao slobodan igrač.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio