Stiglo objašnjenje iz Neuma: Župnik je zaražen i u bolnici, pozitivan i župni vikar

Datum objave: 30.08.2020   Broj čitanja: 835
Kao što smo jutros pisali zbog odgode krizme u Neumu, župno vodstvo očito zna nešto više. Jer zaraženi su i župnik i župni vikar, a promocija Neuma kao corona-free zone, gdje su deseci tisuća turista, očito i nije na zdravim temeljima.
Stiglo objašnjenje iz Neuma: Župnik je zaražen i u bolnici, pozitivan i župni vikar

 

Župnik don Ivica Puljić, zbog rizične skupine bolesti, nalazi u bolnici u Mostaru, pozitivan na koronavirus, a župni vikar, također pozitivan na koronavirus, nalazi se u župnoj kući u izolaciji, priopćeno je iz Župe Gospe od Zdravlja Neum.

Obojica se, navodi vikar don Domagoj Markić, dobro osjećaju.

Župljani mogu, tvrde, kontaktirati župni ured telefonom ili e-mailom. Sve će se poduzeti da susjedni svećenici, prema svojim mogućnostima, izađu u susret vjerničkim potrebama župljana Neuma dok traje ova izolacija. ''Preporučujemo se u molitve župljana, osobito Gospi od zdravlja, da nas sve zagovora kod svoga Sina, Ozdravitelja od svakoga grijeha i svake ljudske bolesti'', poručio je župni vikar Markić, prenosi Bljesak. Podsjećamo, u subotu je iz neumske župe priopćeno kako je podjela sakramenta svete krizme odgođena zbog epidemiološke situacije.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ana30.08.2020 13:42 sati
    Pa ljudi moji Neum cili ima koronu pa vidite da svi koji dođu iz Neuma pozitivni Bosna puna korone iz Neuma
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio