Pretučen dugokosi napadač na mladića kod Splita, slomljena mu ruka

Datum objave: 30.08.2020   Broj čitanja: 2845
Snimka zlostavljanja u Kaštelima proširila se danas društvenim mrežama, a policija je privela dvije osobe koje se dovode u vezu s napadom. Jedan od napadača trenira kick boks, a nesretnog je mladića udario nogom u glavu zbog čega je pao na pod.
Pretučen dugokosi napadač na mladića kod Splita, slomljena mu ruka

 

Nakon što se snimka proširila, napadač je javlja Večernji list i sam napadnut.

Kako cronika.hr doznaje, dugokosi napadač koji se bavi borilačkim sportom danas je pretučen ispred vlastite kuće te se nalazi u KBC-u Split sa slomljenom rukom.   Danas se, nakon objave snimke napada, oglasio i mladić koji je u Kaštelima napadnut, a on je za 24sata opisao zašto su drugi mladići od njega tražili novac. 

 

"Trebao sam ići s njima u Sinj na Veliku Gospu, dogovorili smo se da svak’ ponese po 200 kuna za piće, pečenje i gorivo, Ja sam taj dan trebao imati 200 kuna, ali nisam ih dobio. Ipak sam otišao s njima, oni su me počastili i vratili kući. Prošle subote su me dočekali i tražili dvije tisuće kuna. Imam neki skuter koji sam im dao i rekao da mi otpišu dug, no majka od jednog od njih sumnjala je da je motor ukraden pa su mi ga vratili. Rekli su mi da na sve zaboravim. A onda su tu subotu došli po mene u kuću, izveli me tu ispred crkve i evo, sad je sve u policiji", rekao je.  Mještani o skupini nasilnika nisu htjeli razgovarati govoreći da ne žele "imati posla s takvima", no na društvenim se mrežama oglasio boksački klub Leonid iz Kaštel Starog koji je napisao kako zbog incidenta jedan od napadača više nije član njihovog kluba. 

Pretučen dugokosi napadač na mladića kod Splita, slomljena mu ruka
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio